Poria S- segíthet

2020.12.13

Álmatlanság, fejfájás, hőhullám, cukorbetegség, szorongás, pánikrohamok és egyéb hasonló tünetek esetén nagy hasznodra lehet a Poria S gyógygomba!

Mi is az a Poria?

A Poria, egy gombás növekedés, amelyet Ázsiában széles körben használnak gyógyászati  célokra. A hagyományos kínai gyógyászatban való alkalmazása 2000 évre nyúlik vissza. A Poria egy " fatörés" gomba, amely föld alatt növekedik, hasonlóan a burgonyához, amelyet sclerotiumnak neveznek, így fejlődik a fenyőfa gyökerén. 

A sclerotium legfeljebb 30 cm hosszú és legfeljebb 1 kg tömegű.

Valamennyi összetevője gyógyászati értéket képvisel. Begyűjtés után árnyékba kerül, és szabad levegőn marad.

A Poria gyógygomba a szarvasgombák családjába tartozik, és a japán vörös fenyő gyökerén  szimbiózisban él.

A Poria gombaszálakat a memóriavesztés megelőzésére, szorongás, feszültség, idegesség, szédülés, folyadékvisszatartás, gyomorpanaszok, és más problémák esetén alkalmazhatják. Alvási problémáknál is segítséget jelenthet.

Hogyan működik?A gyógygomba olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek javíthatják a tüdő, és a veseműködést, csökkenthetik a szérumkoleszterin szintet, csökkenthetik a gyulladásokat, így  segítve immunrendszerünk megfelelő működését.

Kíméletesen szabályozhatja a megbillent immunrendszer egyensúlyát, csökkentheti a stresszt, az álmatlanságot, a hőhullámokat, megszüntetheti a püffedtséget, nagyon jó segítség lehet memóriazavar, feledékenység esetén is.


Számos kiváló hatással rendelkezik, de talán a legjellemzőbb, hogy úgy képes eltávolítani a szervezetben felgyülemlett felesleges vizet, hogy tartós szedés esetén sem kell tartani a kiszáradástól, káliumvesztéstől.

Megakadályozza a felesleges víz visszatartását, a víz szervezetben való pangását.

A Poria gyógygomba, éppúgy mint a gyógygombák többsége szabályoz, és nemcsak egy irányba!

Miben segíthet?


Tudományosan kimutatták, hogy a Poria két fő kémiai csoportból, poliszacharidokból és triterpénekből áll, ezekről az összetevőkről azt gondolják, hogy segítenek a gomba gyógyászati hatékonyságában.Hagyományosan a Poria-t az álmatlanság kezelésére, az elektrolit egyensúlyának visszaszorítására és a lép funkciójának javítására alkalmazták.

Szakemberek azt gondolják, hogy a gomba képes a felesleges nedvesség kivezetésére a testből. 

A modern alternatív egészségügyi szakemberek úgy gondolják, hogy a Poria még számos más egészségügyi probléma ellen lehet hatásos.

Igen hatékonyan befolyásolhatja a szív, a lép, a tüdő, és a vese munkáját, ezért jól alkalmazható ezen szervek optimális működésének támogatására.

Yane Yau malajziai Ganoterapeuta előadása, tájékoztatása hallható pár percben erről a csodás gombáról.


Poria S por 30gr

Immunerősítő

Az állatkísérletek eredményei arra utalnak, hogy a Poria képes lehet arra, hogy támogatást adjon immunrendszerünknek, és helyes irányba terelje annak működését! 


Gyulladáscsökkentő:

A Poria gyulladáscsökkentő hatása számos bőrprobléma kezelésére alkalmazható, beleértve a foltokat és a pikkelysömört.

A kozmetikai vállalatok egyre gyakrabban adagolják a kozmetikai termékeikhez a bőrre gyakorolt nyugtató hatás miatt.

Cukorbetegség:

A Poria segítséget nyújthat a cukorbetegség kezelésében. Kimutatták, hogy a gombával kezelteknek javult az inzulinérzékenysége és a vércukor szintjük csökkent.

Álmatlanság - szorongás:

A Poria képes lehet megcélozni az elmében lévő zavarokat, és ennélfogva enyhítheti a stresszt, és nyugtató hatást gyakorolhat a fogyasztók elméjére.


Emésztési zavarok:

A gyógygomba az emésztőrendszeri problémákkal küzdő embereknek, például a székrekedésben vagy hasmenésben szenvedőknek is segíthet.


Megnövekedett agyi véráramlás:

A kínai hagyományos orvoslás támogatói úgy vélik, hogy ez a gomba képes maximalizálni az egyén potenciális intelligenciáját, és javítani a betegek memóriazavaros tüneteit.

Diuretikum:

A Poria segíthet a vizeletürítés növelésében, ezért gyakran alkalmazzák a húgyúti problémák kezelésére.

Menopauza esetén csökkenti a hőhullámokat.

A fent felsorolt potenciális egészségügyi előnyök mellett a Poria antibakteriális, vírusellenes és antioxidáns is, ami segíthet a sejtkárosodás megelőzésében. Különösen hatékony a noni itallal, a Morinzhivel  együtt fogyasztva.

Érdekel Téged is?

Szeretnéd támogatni immunrendszered a Poriával?

Hogyan lehet a tiéd? Egyszerű, rendeld meg a webáruházból! Megveheted kiskereskedelmi áron, így 25%-al többe kerül, vagy regisztrálhatsz ingyenesen, így törzsvásárlói áron megkapod.

Kérdésed van?

Kattints a kapcsolat gombra, segítek!

Örömmel válaszolok bármilyen kérdésedre. Hívj fel, írj nekem, vagy ha megoldható találkozzunk személyesen!

Keress bátran elérhetőségeimen! 

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu