Nem akarsz lemondani a kávézás öröméről?

2019.10.28

Igyál olyan kávét ami jótékonyan hat a szervezetedre!

A DXN ganodermás kávéi ilyenek, próbáld ki ezeket a finom és egészséges termékeket és élvezd a különbséget! A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért ezek a kávék kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így ezzel az eljárással egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi, és különleges.  

A DXN ganodermás kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés.


Rendszeres és kizárólagos (ha szeretnéd megtapasztalni a valós hatását ne fogyassz mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke.


Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. 


A modern kutatások kimutatták,hogy a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású "gyógynövény", mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is. 

 

Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy bevegyék a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük miatt kényszerülnek lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.


Hallottál már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? 


A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. 


A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, több mint 6 millió törzsvásárló fogyasztja nap, mint nap.


A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.


Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg kilenc kávéspecialitás szerepel. 

Szeretnéd megismerni kávéinkat?

Kattints ide!

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu
jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu