Az idei évben ajándékozz egészséget szeretteidnek

2019.12.04

A DXN kávéja egy mesterségesen, állatok bevonása nélkül, kizárólag 100% prémium fermentált kávébabból készített exkluzív kávé, mely a Kopi Luwak ízvilágát hozza.

Az ünnepek alatt én biztos, hogy Cordypine itallal fogok koccintani!Figyelsz a szeretteid egészségére és a sajátodat sem hanyagolod el?

Most egy igen kedvező ajánlat áll a rendelkezésedre.

Ezt ne hagyd ki!

Vásárolj egy üveg 700ml-es Cordypine-t, és ajándékba kapsz egy doboz Civattino Coffee-t.

Civattino Coffee - Kopi Luwak. 

A civattino espresso elkészítése


Létezik egy olyan kávé, amely egyben a világ legdrágább kávéja ez a Kopi Luwak.


 - A kopi indonézül kávét jelent
 - a luwak pedig annak a cibetmacskának a szumátrai elnevezése, akit más néven pálmasodrónak hívunk.

Kép forrása: Wikipédia

Ez az állat nyersen, még vörösen eszi meg a kávét, de csak a kávébab héját emészti meg. Mialatt az  emésztetlen rész, a maradék áthalad a bélrendszerén, a bélrendszerben található enzimek csökkentik a kesernyés ízt, a kávé koffeintartalmát és a savasságát is.
A cibetmacska ürülékéből aztán összegyűjtik és kinyerik a kávét, majd a pörkölés következik. 

Így készül a Kopi Luwak, melynek ára csészénként eléri a 14 -22 ezer forintot.

A legtöbb Kopi Luwak alapanyag az indonéz szigetcsoportban Szumátra, Jáva, Bali és Sulawesi szigetéről származik. 

A DXN kávéja egy mesterségesen, állatok bevonása nélkül, kizárólag 100% prémium fermentált kávébabból készített exkluzív kávé, mely a Kopi Luwak ízvilágát hozza, amit legtöbben egy testes és nehéz kávéként írnak le, karamelles és földes beütéssel fűszerezve.

A héten elindult promócióban ha Cordypine italt vásárolsz kapsz mellé ajándékba egy ilyen különleges  kávét.

A világ legdrágább kávéja!

Annyit azért el kell mondanom, hogy a DXN által forgalmazott Cibet kávé előállítása során a Cibet macska nem kap szerepet. A DXN a Cibet kávéhoz hasonló aromát élesztővel és fermentációval éri el.

Nagy kedvenc lehet a Cordypine, ami a Cordyceps gomba előnyeit ötvözi a fermentált ananász finom ízével és jótékony hatásaival. 


 1 dl vízben el kell keverni  egykupaknyi italt ami  azonnal megszünteti a teltség érzetet. Nagy lakomák után ami így ünnepek tájékán gyakran előfordul, nagy szolgálatot tehet, és még finom is.
Az ananász igen gazdag ásványi sókban, vitaminokban és az emésztést segítő enzimekben. Ez nem vonatkozik a boltban kapható ananászlevekre, mert azokat koncentrátumból állítják elő, ami a hőkezelés során elveszíti vitamintartalmát. Ezt a koncentrátumot utána felhígítják, ízfokozókkal, tartósítószerekkel és más, mesterséges anyagokkal teletömik, aztán az eredmény  egy egészségesnek egyáltalán nem nevezhető lötty lesz.

Mindezekkel ellentétben a DXN Cordypine ital erjesztett ananászléből és ( nem koncentrátumból! ) készül, hatását fokozza a Cordyceps Sinensis gomba, mely nagy mennyiségben tartalmaz B-12 vitamint, poliszacharidokat, és cordyceps savat.


Ez a két szuper összetevő együtt segíthet egyensúlyban tartani az immunrendszert, csökkentheti a koleszterinszintet, és serkentheti a veseműködést, megszüntetheti a kisebb érelzáródásokat és javíthatja a vér oxigénellátottságát.

Ez az ital a Cordyceps Sinensis gombán kívül semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, sem színezéket, sem ízfokozót, sem mesterséges tartósítószereket.Nincs is rá szükség, hiszen szavatossága korlátlan, sőt minél idősebb annál egészségesebb és finomabb ! 

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu