Ajándékozz egészséget

2019.11.30

Közeleg a Karácsony már csak pár hét, és itt vannak az ünnepek. Kétségtelen, hogy az ünnepvárás az év egyik legsűrűbb időszaka, legfőképp a hölgyek számára.


Ebben az időszakban mindenhonnan  sok-sok reklámot hallhatunk, olvashatunk, mindenki tudni véli a " tuti" tippet. 

Már ettől is " tuti" stresszes lesz az ember igaz? 

 Bizony itt az ideje eldönteni, hogy  ki milyen ajándékot kapjon?

 

 Mi lenne, ha olyasmivel lepnéd meg szeretteidet, ami még hasznos és egészséges is, és nem kell tülekedni, és hosszú sorokban, hosszú perceket várakozni a kasszánál? Rendelj te is online, biztonságban, kényelmesen.

 Képzelj el egy kávét, ami amellett, hogy finom, feltölt energiával, és ez még nem minden. Tartalmaz egy exkluzív összetevőt. A különbség azonnal érezhető, mégpedig a kávé pozitív hatásai mellékhatások nélkül. 

 Szeretnéd egyik kávénkat megkóstolni? Itt megnézheted a kínálatot!  

Kattints ide! Gondold csak át alaposan, egy finom forró csokit, vagy kávét kortyolgatva sokkal könnyebb kiválasztani, kinek milyen ajándékot szeretnél, és közben szusszanhatsz, pihenhetsz is egy cseppet.

Tíz, vagy húsz perc, esetleg fél óra alatt eldöntheted, kiválaszthatod, hogy ki mit kapjon.  

Mert nincs is ötletesebb dolog, mint egészséget ajándékozni ebben a vírusos időszakban. Az egészség mindennél fontosabb! -mondják, ha egészség van minden van!

Válogass,  biztosan találsz mindenki számára megfelelő "meglepit"!


Na itt jön az én ajánlatom, mert van ám remek ajánlatom! -ajándékozz egészséget, finom, gyógygombás kávék, teák, kakaó, és sok más finomság amikkel nem hibázhatsz, hisz az egészségére mindenki figyel.  

Néhány perc alatt letudhatod ezt a feladat itt, és most! 

Nézd meg a választékot!

Fontos

A webáruházunkban bárki vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. A vásárlásnak nem feltétele a vásárló regisztrációja.

Akik még nem regisztráltak, ők fogyasztói áron rendelhetik meg a kiválasztott termékeket.

Találtál kedvedre való ajándékot, de nem kívánsz regisztrálni? 

Semmi gond, fogyasztói áron is vásárolhatsz!

  • Kattints a fenti gombra!
  • Ha bejött az oldal, kattints jobb oldalon az utolsó, Fogyasztói vásárlás menüpontra, és itt add meg az elérhetőségeid, hogy eljuss a fogyasztói áras webáruházhoz

Azok, akik már rendelkeznek tagsági kódszámmal és tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak törzsvásárlói áron való vásárlásra, ami 20-25 %-os kedvezményt jelent.

Találtál kedvedre való ajándékot? Regisztrálsz, mert rendelni szeretnél, kedvezményes, törzsvásárlói áron?

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu