A Ganozhi fogkrém óvja a fogak épségét és a szájüreg egészségét

2019.12.03

Az egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes friss lehelet mindenkit vonzóbbá tesz.

A szuper-friss leheletért válaszd a Zhi Mint plus cukorkát, mely 100%-ban cukormentes, mentolt és Ganoderma lucidumot tartalmaz a leghűsebb leheletért!Köztudott, hogy fogunk milyensége nagy mértékben függ a genetikától,de igen sok dologgal javíthatunk állapotán. 

A jó eredmények elérésében sokat segíthet a DXN Ganozhi fogkrém. 

Amikor valakivel először találkozunk és beszélgetni kezdünk a szemünk óhatatlanul az illető személy szájára és fogaira téved.  

Az egészséges fogazat, egy szép mosoly, és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz.  Most bemutatok  neked egy olyan fogkrémet, melynek használatával nemcsak a fogak és a fogíny épségét, egészségét őrizheted meg, de számos más területen is eredményesen alkalmazható. 

Milyen előnyökkel járhat, ha a DXN Ganodermás fogrémet választod?


  1. nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színező anyagot
  2.  csak kiváló minőségű ganoderma kivonat, mentol és borsmenta olaj található benne 
  3. színét a hozzáadott ganoderma gyógygombától kapta, ettől barna 
  4.  tisztítja a fogakat, tökéletes ellenszere a fogkőnek 
  5.  a fogínyvérzést megszünteti, ami  mint tudjuk a fogak elvesztéséhez vezet
  6. A ganoderma fogkrém nemcsak a fogakat ápolja, de üde leheletet is biztosít.

A ganoderma gyógygombában lévő enzimek, egy olyan védő réteget képeznek a fogak köré, amely a következő előnyöket biztosíthatja számodra: 

  1. Megakadályozhatja a fogkövesedést
  2. Megakadályozhatja a lepedékek és a plakkok lerakódását, ezáltal a fogszuvasodás kialakulását is
  3. Védelmet biztosít a fogzománc, fogíny, foggyökerek, fogidegek számára

     4.    A borsmenta illóolaja kellemes leheletet biztosít, és erős a baktériumölő hatása 


A fogkrém fő hatóanyagának a ganoderma gombának az egyik legfőbb tulajdonsága, hogy másfélszer több oxigént köt le a vérkeringésben. így mindig több oxigén jut el a test különböző sejtjeihez, a foggyökerekhez, fogidegekhez és a kötőszövetekhez is, amelyek mind felelősek az egészséges fogakért. 

Tudod- e?


Egy egészséges szervezetben az esetleg megjelenő gombás fertőzés okozói többnyire közönséges gombafajok. Ezek általában az emberi szervezet nyálkás felszínén  szaporodnak.

A Candida albicans  is egy ilyen gombafaj amely szervezetünk különböző helyein  fordul elő egy legyengült szervezetben, többek között szájüregben, a bőrön, az emésztőrendszerben, vagy éppen a hüvelyben.
Ezt a gombafajt sajnos már minden korosztályban kimutatták. 

A Candida albicans túlburjánzása, és bekerülése a nyálka, vagy bőrszövetbe patogén fertőzést okoz. 

A fertőzés neve Candidiasis.

A szájüregi Candidiasis előfordulhat olyan embereknél akik hosszan tartó antibiotikumkúrát kaptak.

Ez szükségessé tette egy új, hatékony gombaölő szer kifejlesztését. 


Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatása Candida albicans ellen - egy in vitro tanulmány 


Arati Nayak M.D.S.*, Rangnath N. Nayak M.D.S.**, Kishore Bhat M.D.*** * a Paradontológiai osztály vezetőprofesszora **Orális és Állkapocs sebészeti osztályvezető professzor ***Mikrobiológiai osztály vezetőprofesszora, N.G.H. Szájsebészeti kutatóintézet, Belgaum - 590010, Karnataka, India. Összegzés Bevezetés: A Candida albicans a leggyakoribb gombafaj az orális kandidális fertőzések esetében. Különböző gombaellenes hatóanyagok vannak használatban és a keresés folytatódik az újabb anyagok iránt, melyek anti-kandidáns tulajdonságokat mutatnak. A Ganoderma lucidumot évek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Szépirodalmi források bizonyítják antimikrobiális, antivirális hatását, mint gyógyászatban használt gombafaj. Célkitűzés: Egy Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém különböző koncentrációinak tesztelése, in vitro körülmények között, a Candida albicans elleni gombaölő hatás felmérésére. Módszer: Egy Ganoderma tartalmú fogkrém Candida ellenes hatása sorozatos higításos tesztben lett vizsgálva, a legalacsonyabb gátló koncentrátum (MIC) kimutatásával. Eredmények: A fogkrém antifungális tulajdonságokat mutatott a vizsgált kórokozóval szemben. A Candida albicans MIC értékét 0,2mgm/ml állapították meg. Kulcsszavak: Ganoderma lucidum, fogkrém, Candida albicans, sorozatos higításos kísérlet, MIC.

Forrás: https://listamester.hu/store/5207/ganoderma_fogkrem.pdf


A Ganodermás fogkrém sok minden másban is segítségünkre lehet, az elmúlt években, évtizedekben nagyon sok területen ki lett próbálva, -és bizonyított. 

Ezek a remek tulajdonságok, nem szerepelnek a fogkrém leírásában, de mint terméktapasztalatot, érdekességet, mindenképpen érdemes figyelembe venni.

Most a teljesség igénye nélkül felsorolok egy párat:

1.  Hatékonynak bizonyult szúnyogcsípések  kellemetlen nyomainak mielőbbi megszüntetésében. A ganoderma fogkrémmel bekenve hamar megszabadulhatunk a kellemetlen tünetektől.

2. Herpesz és pattanások kezelésére is kiváló, egy borsószemnyi fogkrém a herpeszre vagy pattanásra, és az eredmény nem marad el.

3. Van aki a zsíros arcbőr kezelésére is fogkrémes pakolást alkalmaz.

Recept: 

Keverjünk össze másfél ujjnyi Ganoderma fogkrémet egy evőkanál mézzel és 3 csepp Gano Massage Olajjal. Az összetevőket vigyük fel az arcra és az így keletkezett maszkot hagyjuk 20 percig hatni, majd langyos vízzel mossuk le. 

A maszk rendszeres használat során, fiatalos, egészséges bőrünk lehet a zsíros bőr problémáit elfelejthetjük.   

Hallottam, olvastam olyan terméktapasztalatokat is, hogy az aranyér megszüntetésére is igen hasznosnak bizonyult, vagy égési sérüléseknél, ízületi fájdalmaknál, repedt sarok kezelésére, lábgombásodásra is bevált.


 Kedvet kaptál a kipróbálásához, keress az elérhetőségeimen, hogy megtudd hogyan juthatsz leggyorsabban és legolcsóbban a termékhez. 

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu