Kávék, teák, italok, élelmiszerek

IGYÁL EGY CSÉSZÉVEL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!


Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről, de az egészségedre is szeretnél figyelni, a megoldást itt találod!


A DXN-nél a Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz Ganoderma-kivonatot kevernek, így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, amely a Ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.
A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó Ganoderma gombát, ami biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. 


A DXN a világ legnagyobb Ganoderma gyógygomba termelője, és egyben a legnagyobb Ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, közel 8 millió elégedett törzsvásárló és környezete fogyasztja nap mint nap.

A DXN Ganoderma tartalmú kávéi a legjobb minőségű kávébabból készülnek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Az alapja kézzel szüretelt, prémium minőségű arabica kávé, amihez a még intenzívebb ízhatás elérése érdekében egy kevés robusta kávét adagolnak.


Hogyan kerülhetett egy kávé nevébe a Lingzhi szó? Ez egy kínai szó, ami a Ganoderma gomba kínai neve. 

A Ganodermát magyarul pecsétviaszgombaként ismerjük. 

Most beszéljünk arról, hogy miért került a kávéba gyógygomba? 


  

A Ganoderma többek között a kávé élénkítő hatására van befolyással, ami így nem hirtelen tapasztalható, és nem is múlik el nagyon gyorsan, hanem lassan elnyújtva, délutánig kitarthat. Az íze majdnem ugyanolyan, mint a hagyományos, megszokott kávéké, de szerintem finomabb, ezért az élvezeti értéke is százszázalékos.

Ma már egyre több ember igyekszik megőrizni az egészségét. Sokan rájöttek, hogy jobb pénzt és időt áldozni egészséges ételekre, italokra, pihenésre, regenerálódásra, aktív kikapcsolódásra, sportra, mint a későbbi gyógykezelésekre. 


     Ezen okokból kifolyólag ma már egyre többen fogyasztanak étrend-kiegészítőket.

Viszont szintén sokan vannak, akiknek nagyon nehéz rászokni arra, hogy rendszeresen, reggel és este, étkezés előtt vagy után elfogyasszák a napi kapszulákat, teákat, vitaminokat. Sokan vannak, akik elfelejtik ezt.Van egy kérdésem: Te hallottál már olyat, hogy egy kávéfogyasztó elfelejtette meginni a kávéját? 

                    Szerintem ilyen ember nem létezik! Mit szólsz ahhoz a zseniális újításhoz, hogy az étrend-kiegészítő egy jelentős része benne van a kávéban?

Egészen észrevétlen, de zseniális megoldás!A forgalmazás megkezdése óta több érdekes megfigyelés látott napvilágot. A legjelentősebb ezek közül, a korábban hagyományos kávék fogyasztása után jelentkező gyomorégés elmaradása. De hallottunk arról, hogy kevesebb alvással is kipihentebben ébrednek, akik DXN kávét fogyasztanak. A legszembetűnőbb az, hogy néhány heti fogyasztást követően mindenki észrevesz valamilyen pozitív hatást, amit korábban nem tapasztalt.

       Aki DXN kávét fogyaszt, nem felejt el gondoskodni az egészségéről,                                                  annak megfelelő támogatásáról!                                                                           


A DXN kávéi instant kávék, meleg vízben nagyon könnyedén feloldódnak. A praktikus csomagolásnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és bárhol élvezhetjük a kedvenc kávénkat, hiszen csak egy csésze forró vizet kell kérnünk hozzá.

Egyre többen cserélik le a korábban megszokott kávéjukat a DXN által kínált finomságok valamelyikére. 

A Wikipédián olvasható:

"Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok.

A legjobb minőségűekből a kotyogóssal főzött kávéra megtévesztésig hasonlító italt készíthetünk."

A DXN kávéi ebbe a kategóriába tartoznak. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. Érdemes illatmintát is venni, ami garantáltan beindítja a nyálelválasztást.

A bizonyíték, hogy élvezeti értékre azonos minőséget kapunk, éppúgy mint a kifőzött kávé esetében, elkészítés után a csészénkben gőzölgő élénkítő ital tetején látható sűrű krém.

Ugyancsak a Wikipédián található ez a leírás:

"A megfelelő minőségű kávéból készített espresso tetején 2-4 mm vastagságú, hosszabb ideig megmaradó sűrű krém (crema) képződik."

A DXN kávék is rendelkeznek ezzel a képességgel.


A DXN által előállított és forgalmazott ganodermás kávék hatékonyságának titka a koncentrátumban rejlik. A DXN ugyanis 20 kg ganoderma gyógygombából 1 kg hatóanyagot állít elő, és csak a hatóanyag kerül bele a termékekbe.

                                        Hallgasd meg a videót, kiderül miért jó választás a Ganodermás kávé                                                                                  


A DXN kávéi 2009 óta kaphatók Magyarországon  

                                                                   


Első alkalommal érdemes a kávét az alábbiak szerint elkészíteni:

  1. Töltsön a megszokott kávéscsészéjébe annyi forró, legfeljebb 80 fokos vizet (a presszó kávé adagja 1/2 dl), amennyi kávét csészéjébe szokott tölteni.
  2. Nyisson ki egy kis kávéstasakot, és egy kis kávéskanállal, kezdje a forró vízbe adagolni. Érdemes szemügyre venni a tasakban található Ganoderma kivonatot tartalmazó kávéport. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. 
  3. Első alkalommal javasolt többször megkóstolni a készülő, élénkítő italt, hogy a megszokott koncentrátumot állíthassa elő. Látni fogja, hogy a kávépor kiválóan oldódik, akár keverés nélkül is a vízben. A kész kávéital pontosan olyan jegyeket hordoz, mint a kotyogós kávéfőzőből, vagy kapszulás kávégépből kifolyó kávék. A csésze oldalánál látható, a csak valódi kávékra jellemző, arany színű karima.

   Nem tilos ízesíteni!


Örömhírt közölhetek   azokkal, akik a kávét ízesítve, cukorral, mézzel, tejjel, tejszínnel, tejszínhabbal, vagy bármi mással szeretik ízesíteni.

A DXN  kávéit az alapízesítésen felül, saját ízlésünknek megfelelően ízesíthetjük.

Nyáron kitűnő jegeskávét készíthetünk belőle, míg télen forró italként fogyaszthatjuk.

Az elkészítésében csak a fantáziánk szabhat határokat.


                Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg kilenc                                               kávéspecialitás szerepel.

A DXN által előállított kávék legtöbbje tartalmazza a Ganodermát, de van néhány olyan kávékülönlegesség, amely kilóg a sorból.A Maca Vita Cafe Ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium mayenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. A Maca EuCafe nem tartalmaz ganoderma-kivonatot, viszont tartalmaz Maca (Lepidium mayenii) port.


A legújabb kávékülönlegesség pedig a DXN Civattino fermentált kávé, az eredeti Cibet kávé szerinti minőség, mesterséges körülmények között előállítva.

Milyen kiszerelésben kaphatók a termékek? Általában egy zacskóban/dobozban 20 tasak kávé található, és egy tasakból kb. 2-3 adag kávé készíthető attól függően, hogy erősebb, vagy gyengébb kávét készítünk. 

A hazai fogyasztói visszajelzések alapján egy zacskó/doboz kávé kb. 40-50 adag ital elkészítéséhez elegendő.


                Kóstold meg a DXN prémium minőségű kávéit, teáit, kakaóját, italokat, élelmiszereket és élvezd a különbséget!

       Lingzhi Black Coffee és a Lingzhi Coffee 3 in 1 EU már                                kapszulás változatban is kapható!

DXN Lingzhi Black Coffee 

A DXN Lingzhi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból készül mely ganoderma-kivonatot is tartalmaz. A DXN Lingzhi feketekávé cukormentes és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

20 tasak x 4,5 g

Törzsvásárlói ár : 5 320 HUF

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU 

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

20 tasak x 21 g

Törzsvásárlói ár : 5 475 HUF

DXN Cream Coffee 

A DXN Cream Coffee a 2 az 1-ben a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma-kivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

20 tasak x 14 g

Törzsvásárlói ár : 5 180 HUF

Zhi Mocha 

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

20 tasak x 21 g

Törzsvásárlói ár : 6 845 HUF

DXN Maca Vita Café 

A nagysikerű Maca Vita Café az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét nádcukor és növényi eredetű (kókusztejpor) kávékrémpor növeli.

20 tasak x 21 g

Törzsvásárlói ár : 7 035 HUF

DXN Maca EuCafé 

Töltődj fel, egy kiváló kávéval! Ez a termék tökéletes keveréke a Maca (Lepidium meyenii) pornak, a kávékrémpornak, a nádcukornak és a kiváló minőségű instant kávépornak. Az ízletes és aromás kávéízzel együtt a DXN Maca EuCafé egy természetes ital, aminek nem lehet ellenállni.

20 tasak x 21 g

Törzsvásárlói ár :6 480 HUF 

Zhi Cafe Classic 

A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni. Kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágyik!

20 tasak x 20 g

Törzsvásárlói ár : 4 970 HUF

DXN White Coffee Zhino 

A DXN új, hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi. A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz. A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies. 

12 tasak x 28 g

Törzsvásárlói ár : 5 140 HUF

DXN Cocozhi 

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma-kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

20 tasak x 32g

Törzsvásárlói ár :7 100 HUF 

DXN Reishi Gano tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak egy fekete tea előnyös tulajdonságaival rendelkezik, kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot is adtunk hozzá. Igazi frissítő ital akár hidegen, vagy melegen fogyasztható. Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges ízesítőanyagokat, színezékeket sem egyéb adalékanyagot.

Rendkívül gazdaságos, hiszen egy filterből 2 liter tea készíthető.

20 tasak x 2 g

Törzsvásárlói ár : 5 810 HUF

DXN Spica tea 

A Spica tea négy különböző gyógynövény, közönséges gyíkfű, egzotikus ízű mandarinhéj, frissítő mentalevél és édesgyökér, valamint Ganoderma gomba keveréke. Nem tartalmaz koffeint, tartósítószert, mesterséges aromákat, színezékeket vagy egyéb adalékokat.

Rendkívül gazdaságos, hiszen egy filterből 1 liter tea készíthető.

20 tasak x 5 g

Törzsvásárlói ár : 4 815 HUF

DXN Lemonzhi

A wellness trendekkel összhangban a DXN bevezette a DXN Lemonzhi-t, az egészséges frissítő ízletes italt, mellyel könnyebben indíthatod a napod, vagy akár délutáni frissítőként is remekül szolgál. A DXN Lemonzhi italt Ganoderma-kivonattal, feketetea-kivonattal és citrommal dúsítottuk, hogy megadja neked a szükséges energiát egész napra.

 Egy csésze (2 dl) hideg, vagy meleg vízben kell elkeverni.

20 tasak x 22 g

Törzsvásárlói ár : 3 880 HUF

ZHI CA PLUS 10 tasak x 9,5 g

A DXN Zhi Ca Plus aromákban gazdag, kávéval ízesített édesség, melyet olyan fogyasztóknak készítettünk, akik korlátozni szeretnék a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. Kiváló minőségű, válogatott kávészemekből készült, melyet kiegészítettünk a ganodermakivonat jótékony tulajdonságaival. A DXN Zhi Ca Plus kielégíti édesség utáni vágyakozásunkat és energiával tölt fel.
Törzsvásárlói ár :
3 270 HUF

DXN LINGZHI BLACK COFFEE MEGAPACK

1 csomag x 400 g

A DXN Linghzi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Törzsvásárlói ár : 21 365 HUF

DXN L-VEGMIX 10 tasak x 27 g

A DXN L-Vegmix dehidratált zöldségkeverékeket és datolyát tartalmaz.

Amit az L-Vegmixről tudni érdemes:
* 100% természetes összetevők
* Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószereket, színezékeket, vagy hozzáadott adalékanyagokat
* Nem tartalmaz hozzáadott sót

Törzsvásárlói ár :8 690 HUF

DXN VINAIGRETTE 700 ml

A DXN Vinaigrette a hagyományos erjesztéssel készül így nyeri különleges ízvilágát, és magas minőségét.
Csomag mérete: 700 ml / palack

Törzsvásárlói ár : 12 340 HUF

NUTRIZHI 20 tasak x 30 g

A DXN NutriZhi egy olyan szója- és malátakeverék, ami első osztályú szójababból és Ganoderma micélium kivonatból készült. Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban) gazdag.

Törzsvásárlói ár: 7 910 HUF

DXN LINGZHI COFFEE 3 IN 1 EU MEGAPACK

1 tasak x 1000 g

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

Törzsvásárlói ár:11 645 HUF 


DXN MORINZHI 700 ml

DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. Élvezze a DXN Morinzhit szeretteivel a jó egészség és a vitalitással teli élet érdekében!

Törzsvásárlói ár :10 725 HUF

 

DXN ROSELLE JUICE 285 ml

 Ezt a gyümölcslevet a Roselle-csészelevelek kivonatából állítják elő. A DXN Roselle gyümölcslé egy finom frissítőital, mely ideális egészséges jégkrémek, dzsemek és zselék készítéséhez is. Frissítsd fel magad a  DXN Roselle itallal!

Törzsvásárlói ár :4 970 HUF

 

DXN ZHI MOCHA MEGAPACK

1 csomag x 1000 g

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, Ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

Törzsvásárlói ár:14 645 HUF

 

SPIRULINA CEREAL 30 tasak x 30 g

A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.

Törzsvásárlói ár :13 850 HUF

 

DXN ZHI MINT PLUS 10tasak x 25 g

Torokirritáció? Rossz lehelet? A DXN bemutatja az innovatív Zhi Mint Plus-t. Ha bekapunk egyet, azonnal érezhető jeges hűvössége és nyugtató hatása. Nem csak a köhögést szünteti meg, hanem fogyasztásával frissnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat.

Törzsvásárlói ár :10 545 HUF 

 

DXN COCOZHI MEGAPACK

1 csomag x 1000 g

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma kivonattal. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Törzsvásárlói ár: 9 995 HUF

MORINZHI 285 ml

DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. Élvezze a DXN Morinzhit szeretteivel a jó egészség és a vitalitással teli élet érdekében!

Törzsvásárlói ár :   4 890 HUF

DXN BIO Szűz Kókuszolaj

500ml/üveg

A DXN BIO Szűz Kókuszolaj 100% természetes, finomítatlan kókuszolaj. Az érett, bio kókuszokból hidegen sajtolás technológiával kinyert kókuszolaj, hogy megőrizze bioaktív összetevőit. Használható főzéshez, sütéshez, salátákhoz dresszingként, hogy emelje az ételek ízvilágát.

Törzsvásárlói ár : 5 150 HUF

 

CORDYPINE 700 ml

A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke.

Törzsvásárlói ár: 30 665 HUF

 

 

Kóstoló csomagok 

GOOD MORNING DXN TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Cocozhi
2 tasak Spirulina cereal,
2 tasak Nutrizhi

Törzsvásárlói ár :  2 180 HUF


DXN COFFEE TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi coffee 3 in 1

1 tasak Zhi mocha coffee

2 tasak lingzhi Black coffee

1 tasak Maca Vita Coffee

1 tasak Cream coffee

1 tasak Maca Eu Coffee

Törzsvásárlói ár : 2 020 Ft 

EXTRA COFFEE TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi Coffee 3 in1

1 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak DXN White Coffee Zhino

1 tasak DXN Cream Coffee

1 tasak Zhi Mocha

Törzsvásárlói ár : 1 550 Ft 

DXN TRY PACK

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak Lingzhi Coffee 3in 1

1 tasak Crem Coffee

1 tasak Cocozhi

1 tasak Zhi Café Classic

Törzsvásárlói ár : 1 400 Ft


jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu